ČESTA PITANJA

Agrivi Farmers

Koliko Agrivi košta? Postoji li besplatni korisnički paket?

Tako je! Postoji besplatni korisnički paket koji omogućuje korištenje Agrivi sustava bez naknade. Besplatni korisnički paket je limitiran na 1 plantažu i 1 korisnika. Plaćeni korisnički paketi započinju već od 15 EUR / mjesečno. Provjeri sve korisničke pakete ovdje.

Agrivi Farmers

Mogu li promijeniti korisnički paket?

Da. Korisnički paket je moguće promijeniti bilo kada, bez obzira želi li se odabrati veći ili manji korisnički paket. Za promjenu korisničkog paketa klikni na ikonu koja se nalazi desno ispod navigacijskog izbornika i odaberi novi korisnički paket.

Agrivi Farmers

Koja sredstva plaćanja prihvaćate?

Prihvaćamo plaćanje kreditnim karticama i PayPal-om. Podatke o kartici je potrebno unijeti samo prilikom prve kupnje i dalje će biti automatski terećena mjesečno ili godišnje, ovisno je li odabran mjesečni ili godišnji korisnički paket. Za besplatni korisnički paket, nije potrebno unositi podatke o kreditnoj kartici.

Agrivi Farmers

Postoji li ugovor? Mogu li otkazati pretplatu?

Ugovor ne postoji. Pretplatu je moguće otkazati bilo kada odabirom gumba “Otkaži pretplatu” na stranici “Podaci o tvrtki”. Korištenje Agrivi sustava je u potpunosti bez rizika za korisnika.

Agrivi Farmers

Jesu li moji podaci sigurni?

Jesu. Agrivi serveri se nalaze u sigurnim i dobro zaštićenim globalnim podatkovnim centrima. Svi serveri imaju vatrozide koji dozvoljavaju isključivo minimalan i nužan promet za normalno funkcioniranje sustava, a pristup serverima je ograničen na naše zaposlenike koji pristupaju serverima radi održavanja i unapređivanja sustava. Također, svi podaci se arhiviraju putem sigurnosnih kopija na dnevnoj bazi, što osigurava potpunu sigurnost vaših podataka.