Cjelokupno upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom

Saznaj kako farmeri diljem svijeta ostvaruju korist pomoću Agrivi sustava


Agrivi Farmers

Upravljanje nasadima i usjevima

Agrivi softver za praćenje poljoprivredne proizvodnje omogućuje jednostavno planiranje, nadzor i analizu svih aktivnosti u vinogradu. Rezidba, zaštita od bolesti i štetnika, gnojidba, navodnjavanje, berba i sve druge aktivnosti je moguće pratiti klikom miša. Prati količine i troškove svih sredstava, strojeva i ljudi.

Pregledaj sve mogućnosti
Agrivi Cooperative

Upravljanje kooperacijama

Upravljanje farmerima u kooperaciji je često izazovan i vremenski zahtjevan posao. Agrivi software za kooperacije omogućuje poljoprivrednim kooperantima, kompanijama za procesiranje/obrađivanje namirnica, nevaldinim organizacijma, vladama i drugima koji žele poboljšati učinkovitost njihove mreže farmera.

Pregledaj sve mogućnosti
Agrivi Enterprise

Enterprise rješenje

Agrivi Enterprise je moguće jednostavno integrirati s postojećim ERP rješenjem ili drugim sustavima. Također, rješenje je moguće potpuno prilagoditi potrebama klijenta uz promjene postojećih funkcionalnosti ili nadogradnje postojećeg sustava.

Pregledaj sve mogućnosti
Agrivi Winery

Upravljanje proizvodnjom vina

Posebni modul Agrivi platforme za za uzgajivače vinove loze i upravljanje vinskim podrumom. Upravljanje svim aktivnostima u vinogradu, vinskom podrumu i osiguratnje sljedivosti sa polja do proizvoda.

Pregledaj sve mogućnosti

Pridružite se tisućama poljoprivrednika

Poljoprivrednici iz više od 150 zemalja diljem svijeta odabrali su Agrivi za unapređenje svoje proizvodnje. Prijavite se odmah i optimizirajte svoju proizvodnju!

Trebate još informacija?

Javite se našem Prodajnom odjelu koji će naći pravo rješenje za Vaše potrebe ili pročitajte Česta pitanja.