Upravljanje kooperacijama

farm managment

Centralno upravljanje svim kooperantima

Upravljaj svim poljoprivrednicima u kooperaciji na jednom mjestu. Jednostavno planiranje ukupne proizvodnje po kulturama i nadzor realizacije po poljoprivredniku. Integrirana komunikacija unutar sustava omogućuje razmjenu informacija sa svim poljprivrednicima u koperaciji kroz sustav.

farm managment

Povećanje produktivnosti pomoću najboljih poljoprivrednih praksi

Agrivi omogućuje identifikaciju svih ključnih faktora koji utječu na povećanje produktivnosti i jednostavnu ugradnju u bazu najboljih proizvodnih procesa. Osiguraj svim poljoprivrednicima u kooperaciji primjenu najboljih praksi i povećaj produktivnost na razini cijele kooperacije. Osiguraj primjenu standarada i visoku kvalitetu proizvoda.

farm managment

Niži rizik i osiguranje planiranog prinosa

Napredni algoritmi za detekciju bolesti i štetnika upozoravaju ukoliko postoji rizik od pojave bolesti i štetnika na bilo kojem polju. Kasna zaštita od bolesti i štetnika u prosjeku svake godine smanji prinos za čak 37%. Osiguraj automatsko alarmiranje poljoprivrednika u kooperaciji uz pomoć Agrivi alarma za bolesti i štetnike i smanji rizik od nižeg prinosa primjenom pravovremene zaštite.

Pridruži se tisućama poljoprivrednika

Poljoprivrednici iz više od 150 zemalja diljem svijeta odabrali su Agrivi za unapređenje svoje proizvodnje. Prijavi se odmah i optimiziraj svoju proizvodnju!

Trebaš pomoć?

Javite se našem prodajnom odjelu koji će vam dati rješenje za Vaše potrebe.