Cjelokupno upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom

farm managment

Upravljanje nasadima i usjevima

Agrivi Farm Management omogućuje planiranje, praćenje izvršenja i analizu svih aktivnosti u nasadima i usjevima. Obrada tla, sadnja/sjetva, zaštita, gnojidba, navodnjavanje, berba/žetva i druge aktivnosti – prati ih u svega nekoliko klikova. Dodatno, prati utrošene količine sredstava, troškove i radne sate za svaku aktivnost. Uz pomoć baze znanja najboljih proizvodnih procesa za više od 100 kultura, započni s povećanjem produktivnosti proizvodnje.

Upravljanje nasadima i usjevima
farm managment

Vremenska prognoza & detekcija bolesti i štetnika

Prognoza vremenskih uvjeta 7 dana unaprijed i analiza 3 godine povijesti vremenskih uvjeta za svako polje. Napredni algoritmi za detekciju bolesti i štetnika upozoravaju ukoliko postoji rizik od pojave bolesti i štetnika na bilo kojem polju. Kasna zaštita od bolesti i štetnika u prosjeku svake godine smanji prinos za čak 37%. Osiguraj pravovremenu zaštitu uz Agrivi alarme za bolesti i štetnike.

farm managment

Upravljanje financijama

Svi financijski zapisi i dokumenti na jednom mjestu. Prati prodaju, troškove i kapitalna ulaganja uz alokaciju po svakom nasadu i usjevu. Nemoj zaboraviti na dospjela plaćanja uz alarme koji te podsjećaju kada je potrebno platiti određeni račun i kada trebaju sjesti uplate od kupaca.

farm managment

Resursi i zalihe

Centralni registar zaposlenika, sezonskih radnika, mehanizacije i polja omogućuje jednostavan nadzor svih resursa. Uvid u stanje zaliha u stvarnom vremenu po skladištima i spremnicima osigurava dostatno stanje svih bitnih artikala kako bi se izbjegao nedostatak pojedinog artikla u ključnim trenucima.

farm managment

Analiza proizvodnje i izvještaji

Identificiraj zašto je prinos bolji na određenim poljima, saznaj točne troškove proizvodnje po svakom polju i saznaj točnu profitabilnost pojedinog nasada i usjeva. Ugrađeni izvještaji omogućuju izvoz svih podataka u PDF, Excel i Word formatu. Bilo da želiš isprintati tjedne zadatke za svaku osobu, pripremiti zakonodavne izvještaje ili jednostavno analizirati produktivnost proizvodnje, svi izvještaji su dostupni klikom miša.

Pridruži se tisućama poljoprivrednika

Poljoprivrednici iz više od 150 zemalja diljem svijeta odabrali su Agrivi za unapređenje svoje proizvodnje. Prijavi se odmah i optimiziraj svoju proizvodnju!

Trebaš pomoć?

Javite se našem prodajnom odjelu koji će vam dati rješenje za Vaše potrebe.