Upravljanje vinogradom

starting from $ 49 - per month

VIEW MORE
farm managment

Praćenje svih aktivnosti u vinogradu

Agrivi farm management softver omogućuje jednostavno planiranje, nadzor i analizu svih aktivnosti u vinogradu. Rezidba, zaštita od bolesti i štetnika, gnojidba, navodnjavanje, berba i sve druge aktivnosti je moguće pratiti klikom miša. Prati količine i troškove svih sredstava, strojeva i ljudi.

farm managment

Niži rizik od bolesti i štetnika

Napredni algoritmi za detekciju bolesti i štetnika upozoravaju ukoliko postoji rizik od pojave bolesti i štetnika u vinogradu. Kasna zaštita od bolesti i štetnika u prosjeku svake godine smanji prinos za čak 37%. Pravovremeno zaštiti svoj vinograd uz pomoć napredne detekcije moguće pojave bolesti i štetnika.

farm managment

Analiza i izvještaji

Identificiraj zašto je prinos grožđa bolji na određenim poljima, saznaj točne troškove proizvodnje 1kg grožđa po svakom polju i saznaj točnu profitabilnost pojedinog vinograda. Ugrađeni izvještaji omogućuju izvoz svih podataka u PDF, Excel i Word formatu. Bilo da želiš isprintati tjedne zadatke za svaku osobu, pripremiti zakonodavne izvještaje ili jednostavno analizirati produktivnost proizvodnje, svi izvještaji su dostupni klikom miša.

farm managment

Praćenje aktivnosti u podrumu

Naš specijalizirani modul za Upravljanje vinskim podrumom omogućuje vinarima kontrolu svih aktivnosti u vinskom podrumu. Modul dolazi samostalno ili u paketu s cjelokupnim Agrivi Farm Management sustavom kako bi se uz aktivnosti u podrumu zajednički pratile i aktivnosti u vinogradu. Planiraj proizvodnju vina po serijama i započni s praćenje svih aktivnosti – od ruljenja, muljanja, pretakanja, dodavanja aditiva, fermentacije do drugih podrumskih aktivnosti.

farm managment

Dnevnik mjerenja po bačvama

Prati sve bitne mjere – šećer, sumpor, pH, kiseline, temperaturu i sve druge čimbenike u proizvodnji. Analiziraj sve mjere po bačvi i osiguraj potpunu kontrolu nad proizvodnim procesom.

farm managment

Analiza sljedivosti i troškova proizvodnje

Pregledaj izvještaje o sljedivosti za svaku butelju u vinskom podrumu uz jedan klik miša. Saznaj jedinične troškove proizvodnje vina po butelji i identificiraj ne samo ključne troškove već i ključne faktore osiguranja kvalitete. Bez obzira je li vinarija u sustavu kontrole kvalitete, Agrivi omogućuje nadzor svih aspekata proizvodnje i jednostavnu pripremu svih bitnih izvještaja.

Interested in more add-ons?

Check out all the other add-ons to make sure you are getting the full value out of our offering.

CHECK OUT OTHER ADD-ONS

Trebaš pomoć?

Javite se našem prodajnom odjelu koji će vam dati rješenje za Vaše potrebe.