Upravljanje kooperacijama

farm managment

Centralno upravljanje svim kooperantima

Upravljanje svim poljoprivrednicima u kooperaciji na jednom mjestu. Jednostavno planiranje ukupne proizvodnje po kulturama i nadzor realizacije proizvodnje po poljoprivredniku. Integrirana komunikacija unutar sustava omogućuje razmjenu informacija sa svim poljoprivrednicima u kooperaciji kroz sustav.

farm managment

Povećanje produktivnosti pomoću najboljih proizvodnih praksi

Agrivi omogućuje identifikaciju svih ključnih faktora koji utječu na povećanje produktivnosti i jednostavnu ugradnju u bazu najboljih proizvodnih procesa. Osigurajte svim poljoprivrednicima u kooperaciji primjenu najboljih praksi i povećajte produktivnost na razini cijele kooperacije. Osigurajte primjenu standarda i visoku kvalitetu proizvoda.

farm managment

Niži rizik i osiguranje planiranog prinosa

Napredni algoritmi za detekciju bolesti i štetnika upozoravaju ukoliko postoji rizik od pojave bolesti i štetnika na bilo kojem polju. Kasna zaštita od bolesti i štetnika u prosjeku svake godine smanji prinos za 20-40%. Osigurajte automatsko alarmiranje poljoprivrednika u kooperaciji uz pomoć Agrivi alarma za bolesti i štetnike i smanjite rizik od nižeg prinosa primjenom pravovremene zaštite.

Pridružite se tisućama poljoprivrednika

Poljoprivrednici iz više od 150 zemalja diljem svijeta odabrali su Agrivi za unapređenje svoje proizvodnje. Prijavite se odmah i optimizirajte svoju proizvodnju!

Trebate još informacija?

Javite se našem Prodajnom odjelu koji će naći pravo rješenje za Vaše potrebe ili pročitajte Česta pitanja.