Cjelokupno upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom

farm managment

Upravljanje nasadima i usjevima

Agrivi softver za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom omogućuje planiranje, praćenje izvršenja i analizu svih aktivnosti u nasadima i usjevima. Praćenje obrade tla, sadnje/sjetve, zaštite, gnojidbe, navodnjavanja, berbe/žetve i drugih aktivnosti u svega nekoliko klikova. Dodatno, Agrivi prati utrošene količine sredstava, troškove i radne sate za svaku aktivnost. Uz pomoć baze znanja najboljih proizvodnih procesa za više od 100 kultura, možete započeti s povećanjem produktivnosti proizvodnje odmah.

Upravljanje nasadima i usjevima
farm managment

Vremenska prognoza & detekcija bolesti i štetnika

Uvid u vremensku prognozu 7 dana unaprijed i trogodišnja analiza povijesti vremenskih uvjeta za svako polje. Napredni algoritmi za detekciju upozoravaju ukoliko postoji rizik od pojave bolesti i štetnika na bilo kojem polju. Kasna zaštita od bolesti i štetnika u prosjeku svake godine smanjuje prinose za 20-40%. Primjenite pravovremenu zaštitu uz pomoć Agrivi alarma za bolesti i štetnike.

farm managment

Upravljanje financijama

Svi financijski zapisi i dokumenti na jednom mjestu. Praćenje prodaje, troškova i kapitalnih ulaganja uz alokaciju po svakom nasadu i usjevu. Uz pomoć alarma koji Vas podsjećaju kada je potrebno platiti određeni račun i kada trebaju sjesti uplate od kupaca držite kontrolu nad svojim financijama.

farm managment

Resursi i zalihe

Centralni registar zaposlenika, sezonskih radnika, mehanizacije i polja omogućuje jednostavan nadzor svih resursa. Uvid u stanje zaliha u stvarnom vremenu po skladištima i spremnicima osigurava dostatno stanje svih bitnih proizvoda kako bi se izbjegao nedostatak pojedinog proizvoda u ključnim trenucima.

farm managment

Analiza proizvodnje i izvještaji

Otkrijte zašto je prinos bolji na određenim poljima, saznajte točne troškove proizvodnje po svakom polju i točnu profitabilnost pojedinog nasada i usjeva. Ugrađeni izvještaji omogućuju preuzimanje svih podataka u PDF, Excel i Word formatu. Bilo da želite isprintati tjedne aktivnosti za svaku osobu, pripremiti zakonodavne izvještaje ili jednostavno analizirati produktivnost proizvodnje, svi izvještaji su dostupni klikom miša.

Pridružite se tisućama poljoprivrednika

Poljoprivrednici iz više od 150 zemalja diljem svijeta odabrali su Agrivi za unapređenje svoje proizvodnje. Prijavite se odmah i optimizirajte svoju proizvodnju!

Trebate još informacija?

Javite se našem Prodajnom odjelu koji će naći pravo rješenje za Vaše potrebe ili pročitajte Česta pitanja.